Bimba treba pomoć!

Bimba moli vašu pomoć!

Maca Bimba je stigla pod skrb udruge pije par godina. Uzeta je iz jedne kuće gdje je bila fizički zlostavljana. Plan je bio oporaviti micu i zatim je udomiti. Međutim, kako je Bimba bila fizički zlostavljana nikad nije ponovo uspjela steći povjerenje u ljude. Postala je, bez obzira na svoju ljepotu, jedna od neudomljivih. I tako je ostala pod skrbi udruge kod jedne od volonterki.

Bimbi treba vaša pomoć! Razboljela se. Primjetili smo sitnu ogrebotinu na nosu za koju smo mislili da se negdje ozlijedila. Međutim, kako ogrebotina nije prolazila duže vrijeme odveli smo je na pregled.
Veterinar u Rijeci sumnja na KARCINOM SKVAMOZNIH STANICA, te je preporučena biopsija nosa kako bi se sa sigurnošću potvrdila bolest.
Maci je preporučrno daljnje liječenje u Postojni. Kontaktirali smo Postojnu sa slikama nosića i oni smatraju da je u pitanju karcinom.

Odlučili smo se za liječenje ove ljepotice iz razloga što su prognoze za ovaj tip bolesti jako dobre.
Imamo dvije opcije : 1. jeftiniju- kirurško odstranjenje dijela nosića koji je zahvaćen (300 eura)
                                 2. skupu: -zračenje- od čega smo ZBOG CIJENE U STARTU ODUSTALI (2000 eura)

Odlučili smo se odmah za jeftiniju verziju, iako nam je i ona preskupa.
S obzirom da je udruga vječito bez novaca i na rubu egzistencije i ovaj put molimo vašu pomoć, jer bez vas smo bespomoćni.

Za Bimbu moramo sakupiti 2307,00 kn, kako bismo je mogli odvesti na operaciju.
Molimo vas da nam i ovaj put pomognete!

Svoje donacije za pomoć mici Bimbi možete uplatiti na broj računa:

HR4724020061100414906
SWIFT: ESBCHR22
S naznakom: Mica Bimba
Poziv na br: datum uplate
Ersta Banka
Jadranski Trg 3A