BOJANA

MOLIM PROČITATI DO KRAJA!
Poklanja se predivna Bojana stara cca.4 mjeseca, naučenog na život u stanu, sterilizirana,očišćena od unutarnjih i vanjskih nametnika.

Udomljuje se isključivo ljubiteljima koji će je držati u stanu bez izlazaka van ili u kuću na manje prometnom mjestu sa kontroliranim izlascima, odnosno želim da Bojana boravi unutar kuće, a da može izlaziti van kada ona to poželi.
Želim da udomitelj koji udomi Bojanu bude spreman preuzeti brigu za nju sljedećih 15-tak godina bez obzira da li se seli, rastaje, dobije djecu, unučad itd.. te da bude svijestan  da maca  može izgrepsti kauč, penjati se po zavjesama, rasipati pijesak itd…
Želim udomitelja koji je spreman i svjestan da treba izdvojiti određena novčana sredstva za hranu-MAČJU ( imala sam upita od potencijalnih udomitelja koji su me pitali da li mogu macu hraniti sa KRUHOM!!), cijepljenje, sterilizacijui/ kastraciju sa popustom koji osiguravamo kao udruga udomitelju ukoliko mace nisu sterilizirane/kastrirane prije udomljenja, veterinarske troškove ukoliko bude potrebe tijekom života mace.
Znači mace na našoj skrbi udomljujemo isključivo dobrim udomiteljima koji će se prema njima odnositi kao prema članovima obitelji.
Mace koje udomljujemo ISKLJUČIVO mi vozimo udomiteljima, udomitelji NE DOLAZE sami po mace. Isto tako, nakon određenog vremena dolazimo u nenajavljene provjere kako bismo bili sigurni da je sa macom sve u redu. Od  udomitelja očekujemo jednom mjesečno slike mace koju je udomio.

U mace je uloženo puno truda kao i novaca te ih ne udomljujemo samo da ih se riješimo već im zaista želim pronaći dobar i kvalitetan dom pun ljubavi!
Molim da se javljau isključivo ozbiljni udomitelji, koji udovoljavaju uvijetima kako ne bismo trošili niti naše, a niti vaše vrijeme.
Kod udomljenja mace koja je na našoj skrbi potpisuje se ugovor o udomljenju.
Sve mace su očišćene od unutarnjih i vanjskih nametnika i naučene su na kućni red.
Sterilizacija i kastracija su OBVEZNE, osiguravamo ih sa popustom kako sam već gore u tekstu navela i obavezno provjeravamo da li su mace sterilizirane/kastrirane.
Udomitelji su OBVEZNI pridržavati se savjeta koje damo kod udomljenja mace (ne puštati macu van ukoliko se udomljuje u kuću barem mjesec dana, paziti da maca slučajno ne pobjegne,paziti na prozore kako maca ne bi pala itd…).

NIKAKO NE DOZVOLJAVAMO OKOTE MACA!!!
Kontakt za ovo predivnu Bojanu: 091/5435819

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Dob1,5 godinu