Kaj Tu

Ja se zovem Kaj Tu i ostavljen sam na cesti bez hrane i vode, a moji su nekud otišli. Izgubljen sam i trenutno se pitam što će biti sa mnom?  Ovi iz Mijau su me već kastrirali . Nisam baš bio za to, ali, eto, pomirio sam se jer su mi rekli da ću tako biti mirniji. Ja bih rado svoju obitelj, ali oni su me napustili. Jako sam tužan. Zavoljeti ću i svoju novu obitelj i obećajem da ću biti dobar baš kao što i jesam. Dobio sam ime Kaj Tu kao, što tu radim? Jako, jako sam dobar i imam oko 1 g.

Jedan odgovor na Kaj Tu

• [quote name=”DIJANA KESER”]Dobar dan!
    Kako da dođem do Kaj Tu mace? Moram vam pohvaliti stranicu. Jako dobra, pregledna i profesionalna.

Hvala ,

098557619[/quote]
    Hvala na pohvalama za stranicu. Zaista smo se potrudili oko nje pa je lijepo ovako nešto čuti! 😉
    Što se tiče mace za koju ste zainteresirani, najbolje da nazovete broj telefona koji se nalazi ispod slikice i teksta. Naša Udruga nema azil pa se mace nalaze po kućama volontera. Dogodi se da jedan volonter nema točne informacije o maci koja se nalazi kod nekog drugog. Ujedno se telefonom možete odmah dogovoriti o načinu i vremenu preuzimanja mace.
    Lijepi pozdrav!