Sestrice

Ovo su dvije seke napuštene u srcu zime. Vidi se da su bile kućne mace jer su vrlo mazne. Nisu starije od 6-7 mj. Obje su ženke. Slučajno smo ih otkrili u jednome šumarku u blizini naselja i baja za smeće. Kada su nas vidjele, jaukale su tako jako da smo se prestrašili. Toliko su bile gladne da su, kada smo im dali hranu, doslovice gutale zalogaje. Skoro su nas za prste ugrizle. Prestrašno!
Molimo sve dobre ljude koji bi im mogli pružiti sretan dom da nam se jave.

Naš strah za zdravlje dviju napuštenih sekica se i obistnio. Jedna seka je povrijeđena. Danas smo bili kod Veterinara. Šapicu presavija i ne može se osloniti na nogicu. Nije slomljena nego vjerojatno je u pitanju ligament. Stavljena joj je longetica. Sada će trenutno boraviti u kavezu i mirovati, ali ne može dugo biti zatvorena, pa molimo jedno dobro srce koje će joj pružiti bar privremeni dom. Nadamo se oporavku nogice.

Kontakt tel. je 091/1614230.