Noa

Noa je mačak star oko godinu i par mjeseci, a već ima problematičnu priču. Mačak je usred nesreće ostao inkontinentan. Mjesec dana nije mogao micati stražnjim capama i repom, no to se oporavilo pa danas hoda i trči, ali nažalost ne može kontrolirati nuždu. To ne znači da hoda okolo i zapišava nego 2x dnevno obavi svoje, a da praktički niti ne zna. I onda to treba pokupiti i baciti.
Nakon zadnje posjete veterinaru vlasnik se vratio s mišlju da ga eutanizira jer je to veterinar predložio kako se ne bi mučio. Imao je upalu mjehura jer ga je susjeda hranila domaćom hranom, a smije samo mačju zbog toga što zadržava mokraću.
Mi smo do sada bili u kući s dvorištem i nije bilo problema jer većinu nužde nismo ni vidjeli, a kako je Noa kastriran nije se udaljavao puno od kuće, znači nije bilo opasnosti od ceste.
Sada je privremeno smješten u jednom malom dvorištu jer ne može ići u stan u takvom stanju. Maca je mlada, draga i zaigrana, jako lijepa i mazna, whiskas tigrić, mekane dlake i prekrasne njuškice.
Ne znamo što i kako dalje. Na cestu ga ne želimo pustiti, ili nedaj bože gore!
Ima li netko farmu, veliko dvorište u blizini kuće ili neku kombinaciju a bio bi spreman pomoći Noi?
Inače, mačak ima svoju knjižicu, liječen je kod veterinara, cjepljen i kastriran.

Kontakt e – mail: azra.imsirovic@inet.hr

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Dob1 godina