Hitno Potrebna Pomoć Macama U 3. MAJ – u

Obraćamo se istinskim prijateljima životinja za pomoć. Na fotografijama (gore i na dnu teksta) je mačak iz Brodogradilišta 3. Maj. koji je nastradao tako što je upao u kiselinu. On je jedan od maca koji je imao sreću jer je spašen i nakon dugog liječenja u Veterinarskoj ambulanti “Kućni Ljubimci”  potpuno izliječen. U 3. Maju nalazi se jako puno mačaka koje trebaju pomoć, kako za sterilizaciju/kastraciju, tako i za liječenje.

U zadnje vrijeme imamo veći broj poziva o unesrećenim macama u Brodogradilištu. Mačke tamo žive u vrlo teškim i opasnim uvjetima, što je vrlo tužno.

Nakon poslanog dopisa Upravi Brodogradilišta nema odaziva za sterilizacije/kastracije mačaka i riješavanje problema. Stoga molimo sve istinske prijatelje životinja koji žele pomoći macama u 3. Maju da se odazovu. Pomoći mogu tako da uplate za sterilizaciju/kastraciju mačke direktno u Veterinarskim ambulantama:

• “Kućni Ljubimci” –  Kozala, tel: 051/514-399
  • “Vau-Vau” – Opatija,  tel: 051/703.060
  • “Trsat”  – Privatna ambulanta Sanjina Polića,  tel: 051/216-042.
Sterilizacija jedne ženke iznosi 205,00 kn.

Za sve informacije o akciji nazovite na 091/5435819.
Svaku uplatu za sterilizaciju/kastraciju mačke objaviti ćemo  na facebook profilu Udruge.

Kada budemo krenuli u akciju hvatanja maca, sve ćemo ih slikati i također objaviti na profilu kako biste bili u tijeku.

Slike unesrećenog mačka nakon nezgode:

Mačak sada:

sada

sada1

Slike stradalog mačka od brodske boje: