tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Prihvat Mačića

Nećemo dozvoliti čak niti gradnju azila za mačke. Ne želimo centar za eutanaziju i poručujemo svima koji ostavljaju male mačiće i svoje životinje da ih tim putem direktno ubijaju. Napravili smo čudo i bez azila i da se ovako radilo i prije 15 g kada su se neka društva osnovala sada ne bilo ovakvih problema. Azil za mačke nema svrhe. Mačke samo treba sterilizirati i problem je riješen. Radimo na edukaciji ljudi i uz redovite akcije sterilizacije mačaka za građane i na projektu “Uhvati, Steriliziraj, Vrati“. Uz šestogodišnji rad  udruge rezultati su vidljivi. Samo u akciji za građane u veljači 2011 sterilizirano je 350 mačaka.

Trenutno je i akcija u Istri u 7 veterinarskih ambulanti.  Građani i udruga zajedničkim radom mogu mnogo učiniti, za spas i napuštenih i problemu uopće.

Za sve one koji ništa ne znaju o nama mogu pogledati i naš izvještaj iz 2010 god. koji je poslan i Gradu Rijeci. Trenutno kod volontera Udruge boravi oko 70 maca. Mace su velike i pokušavamo ih udomiti, no odrasle nitko neće.

Predsjednica Udruge
Sava

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →