tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Prosvjedna Nota Načelniku Tomislavgrada

Načelniku Općine Tomislavgrad

Ivan Vukadin dipl. politolog

Poštovani gospodine,

Vrlo lijepo smo Vas nazvali, no na žalost Vi kao osoba niti kao čovjek ne zaslužujete ovako fino i lijepo ophođenje nakon što ste naredili ovakve strahote (vidi poveznicu dolje)

Kao Čovjeka, koji ima svijest moramo Vas prozvati za odgovornost živih bića kojima je isto tako kao i ljudima  u nedavnim vremenskim nepogodama bila potrebna pomoć. Metodom ubijanja kojom ste se poslužili ne doliči jednom političaru koji će sigurno na sljedećim izborima izgubiti. Sramotu koju ste učinili cijelome BiH narodu i ovim životinjama iz etičkih razloga bilo bi dobro da date ostavku. Veličina čovjeka poznaje se po pomoći najslabijem biću bio to čovjek ili životinja.Zapamtite da se dobro samo dobrim vraća i obrnuto. Ukoliko Tomislavgrad ne bude provodio Zakon  o zaštiti životinja, kao Udruga ćemo Vas prijaviti u svjetsku organizaciju za kršenje svih etičkih i zakonskih propisa o zaštiti životinja.

Udruga Mijau Rijeka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →