tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

UBIJANJE SLOBODNOŽIVUĆIH MAČAKA U KOSTRENI

U općini Kostrena u tijeku je postupak uklanjanja mačaka. Ne provodi se nikakva akcija kako je navedeno u novinana, već uklanjanje ili ubijanje istih kako bi se maknule sa ulica.
Ovim postupkom krsi se Zakon o Zastiti Životinja, te se vrsi mobing nad osobama koje se brinu za mačke.
Općina Kostrena subfinancira sterlizaciju privatnih mačaka, dok slobodno živuće uklanja sa ulica ubijanjem ili u manjem broju slučajeva raseljavanjem po šumama i neadekvatnim mjestima gdje se mačke ne mogu snaći kako bi se prehranile.
Molimo sve prijatelje i ljubitelje životinja da odu u Šoićku ulicu i bojkotiraju hvatanje slobodnoživućih mačaka od kojih je većina sterilizirana, kao i njihovo ubijanje.

Molimo sve ljubitelje da nanazovu načelnicu na broj telefona: 051/209000 te tim putem upute prosvijednu notu kako bi se zaustavilo ubijanje mačaka.

3 odgovora na UBIJANJE SLOBODNOŽIVUĆIH MAČAKA U KOSTRENI

  • Stop ubijanja

    • STOP UBIJANJU MAČAKA

      Lud sam od trovača mačaka i kako im stati na kraj trebam pomoć,ja sam sa grobnika u dvije godine otrovali su mi dva mačka i znam tko je ali nemam velikih materijalnih dokaza.

  • Drago mi je da se netko brine oko mačaka. Ovdje u Rijeci je isti problem nestajanja i trovanja mačaka a kada se to pokušavalo nekako dati u javnost nikoga nije bilo briga. Na žalost mi koji hranimo mačke smo na meti napada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →