Black Velvet

Ovaj prekrasni, ultra soft, black velvet mačak, oko 6 mjeseci star, cijepljen, očišćen od parazitića, kastriran, socijaliziran i s macama i s psima.. i dalje traži dom. Tražimo mu baš dom (dakle, može dvorište, ali da je pretežito u kući) jer je fino dupence i pravi kućni maconja. Vrlo mazan, mirnijeg karaktera, velika pričalica (mrrr ovo, mrrr ono, mijau vamo, mijau tamo…), ma duša od mačka.. Eto, dobijete sve u paketu:)
Kontakt telefon: 091/673 9050.

2 odgovora na Black Velvet

• Poštovani! Evo javljam Vam se u vezi Black Velvet mačora. Izuzetno nam se sviđa, jedini je problem što smo iz Varaždina, pa nam je malo daleko po njega doći, ali već se raspitujemo za neke mogućnosti prijevoza. Nego, zanima me koje uvjete Vi postavljate pri udomljavanju? Jer, mi smo obitelj sa troje djece koji su nedavno ostali bez mačka. Naime, djeca su naučena na ljubimca i znaju se ponašati. Mačak bi kod nas boravio u kući, imao potrebnu veterinarsku skrb i nadzor, Jeo bi Hills-ovu hranu primjerenu za njegovu dob, a ponajviše ljubavi i pažnje. Zaista ga želimo… Ja sam majka i preuzimam potpunu odgovornost za miceka, kuća nam je uredna i nismo pušači, eto ako je to bitno. Živio bi na visokoj nozi, kao car…

• [quote name=”Klavdija Sokol”]Poštovani! Evo javljam Vam se u vezi Black Velvet mačora. Izuzetno nam se sviđa, jedini je problem što smo iz Varaždina, pa nam je malo daleko po njega doći, ali već se raspitujemo za neke mogućnosti prijevoza. Nego, zanima me koje uvjete Vi postavljate pri udomljavanju? Jer, mi smo obitelj sa troje djece koji su nedavno ostali bez mačka. Naime, djeca su naučena na ljubimca i znaju se ponašati. Mačak bi kod nas boravio u kući, imao potrebnu veterinarsku skrb i nadzor, Jeo bi Hills-ovu hranu primjerenu za njegovu dob, a ponajviše ljubavi i pažnje. Zaista ga želimo… Ja sam majka i preuzimam potpunu odgovornost za miceka, kuća nam je uredna i nismo pušači, eto ako je to bitno. Živio bi na visokoj nozi, kao car…[/quote]
    Poštovana,
    Naše mace se nalaze po domovima volontera jer nemamo azil. Ispod članka o maci nalazi se broj telefona volontera kod kojeg se ona nalazi. Najbolje bi bilo da nazovete taj broj, u ovom slučaju 091/6739050 , pa ćete dobiti najtočnije informacije i možete se direkto dogovoriti sa volonterom o preuzimanju mace.
    Pozdrav