Brat i Sestra Iz INA – e

Ovo su dva brata okoćena u INA – i  Rijeka koja odbija financirati kastracije mačaka. Mačke se kote na samoj zemlji. Nemaju nikakve zaštite. Maleni su osvanuli 26.04.2012. Braća i njihova mama hitno traže dom. Mama ima problem sa disanjem. Izgleda da je u pitanju oštećenje respiratornog sustava, tj posljedica ne liječene infekcije. Mama će biti sterilizirana kada, i ako, othrani malene. Ukoliko Vam se sviđaju ova dva mališana nazovite nas.

Narančasto žutog mačića smo nazvali Mrle, a smeđoj smo tigrici dali ime Lola. Sada su stari su 6 tj. i voljeli bi ih ako je ikako moguće zajedno udomiti.

Ukoliko netko uzme obojicu, zagarantiran je popust na kastracije. Nazovite i rezervirajte svoga ljubimca!
Kontakt je:091/8875688.