tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Curetak Zoe

Ovaj mali curetak od svega tri do četiri tjedana starosti ostavljen je da se sam snalazi. Sirotica je lutala i lutala dok se jedna dobra duša nije smilovala i pokupila je s ceste. Ta dobra duša ima već hrpu steriliziranih mačaka jer je odgovorna, i nije htjela imati probleme sa mačićima. Ali, uvijek ima onih koji tvrde da sterilizacija nije prirodna pa nek se mace kote, a brigu o tim okoćenim mačićima će preuzeti neka budala.
Eto, tako je curetak imao sreće i završio kod privremenog udomitelja (za razliku od onih ostavljenih koji stradavaju pod kotačima automobila, od ljudske ruke ili ih rastrgaju psi). Iako tako malena, skroz je samostalna. Sama papa i naučila je koristiti mačji Wc. Vrlo je zaigrana i slatka. Nadamo se da će naći nekoga tko će ju prigrliti. Sterilizacija osigurana od strane Udruge kad malena dovoljno naraste.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob

Spol

ZahvatiKastriran(a)

Pasmina

Kontakt

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →