Curetak Zoe

Ovaj mali curetak od svega tri do četiri tjedana starosti ostavljen je da se sam snalazi. Sirotica je lutala i lutala dok se jedna dobra duša nije smilovala i pokupila je s ceste. Ta dobra duša ima već hrpu steriliziranih mačaka jer je odgovorna, i nije htjela imati probleme sa mačićima. Ali, uvijek ima onih koji tvrde da sterilizacija nije prirodna pa nek se mace kote, a brigu o tim okoćenim mačićima će preuzeti neka budala.
Eto, tako je curetak imao sreće i završio kod privremenog udomitelja (za razliku od onih ostavljenih koji stradavaju pod kotačima automobila, od ljudske ruke ili ih rastrgaju psi). Iako tako malena, skroz je samostalna. Sama papa i naučila je koristiti mačji Wc. Vrlo je zaigrana i slatka. Nadamo se da će naći nekoga tko će ju prigrliti. Sterilizacija osigurana od strane Udruge kad malena dovoljno naraste.

ZahvatiKastriran(a)