tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

ĐIĐI

Bok!

Ja sam Điđi I život mi nimalo nije bio lak. Bio sam jako mali kada su me izbacili na ulicu, skoro pa se I ne sjećam baš svega, valjda su to učinili jer sam crn. Nisam siguran niti da li da se ljutim na njih, mislim si, pa možda nisu znali da crne mace donose sreću u kući. Ali, kaže moja teta čuvalica, da je to što su učinili neoprostivo.

Vjerujem joj, jer da nije bilo nje , siguran sam, sada ne bih ovo pisao, ne bi bilo niti mene.

No uglavnom,to je bilo ovako, jednog dana tumarajući u potrazi za kakvim zalogajčićem, mokar kao miš, naletio sam na neke ljudove. Nisam stigao niti zbrisati, a već sam se našao u toploj kadi slušajući kako sam blatan I kako ću nakon kupanja biti mirisan I čist. Meni ništa nije bilo jasno, ali nisam se puno bunio jer sam poslije kupanca dobio brdo fine klope. Shvatio sam da tu nije tako loše.

Čuo sam ih kako pričaju da sam star nekih 2,5 mjeseca, da sam jako umiljat I da takva maza mora naći svog “zauvijek” ljudova. Naime, teta kod koje se nalazim ne može me zadržati jer nas ima jakooo punnooo, iako se ne bih bunio da ostanem kod nje. Svarno mi dajer super klopu!

Teta je rekla da će me odvesti I na neku kastraciju, nemam blage veze što je to, ali se ne brinem, teta je jako dobra pa sam siguran da to ne može biti ništa loše. A I čuo sam kada je rekla da ću sa kastracijom lakše naći svog ljudova, pa moram priznat, malo se I veselim toj kastraciji.

No postoji problem, sve to teta I ja, nećemo moći obaviti sam,i zato, trebamo  vašu pomoć.  Od srca vas molim da nam pomognete u traženju”zauvjek” ljudova za mene.

Ako imate ikakvu ideju, ili znate nekog tkome treba sreća u kući, neka me nazove, ja sam crn I donosim sreću u kuću. 🙂

Javljam se na broj: 0915435819

Vaš Điđi 🙂

Jedan odgovor na ĐIĐI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob2,5 mjeseci

SpolMuški

ZahvatiKastriran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt 0915435819

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →