Đina i Mačići

Maca Đina iz tvornice u PGŽ-i u kojoj Udruga trenutno kastrira sve mace, vraćena je u tvornicu. Prilikom operacije je ustanovljeno da ima mačiće. Riskirali smo i pustili je nakon 24 h. Nadali smo se da će Đina svoje mačiće naći žive. Zamolili smo sve radnike koji tamo rade da nam jave kada ju vide i kada im dovede svoju djecu. I eto ti sreće! Sirotica se pojavila sa dječicom.
Molimo sve i apeliramo na prihvat nje i njene dječice. Hitno, hitno, moramo ići po nju ali je nemamo gdje smjestiti. Puni smo maca, a još su 3 malene iz tvornice kod nas na udomljavanju. Macama je život ugrožen u hrpi željeza i strojeva, od dizalica i razno raznih strojeva i kamiona. Zaista su uvjeti nemogući.
Nazovite na 091/5435819.

4 odgovora na Đina i Mačići

• [quote name=”Klara”]I ja bi udomila isto jednog mačića, ako su još sami…[/quote]
    Klara, molim Vas nazovite navedeni kontakt telefon. Tako ćete dobiti informacije iz prve ruke. Ja nisam sigurna da li su zbrinuti. Mogu provjeriti pa Vam naknadno javiti, ali mislim da je bolje da se čujete sa volonterom koji brine o njima tako da vam može odgovoriti na još neka eventualna pitanja.

• Mačići su sretno udomljeni tako da ih možete slobodno maknuti iz rubrike hitno. Hvala još jednom što ste ih objavili na svojoj stranici! Puno pozdrava! Sandra

• Bok, ja bi udomila jednog macica ako je neko voljan udomit ostale makar privremeno… 3 mi je previse…

• I ja bi udomila isto jednog mačića, ako su još sami…