Đurđa

Maca kojoj smo dali ime Đurđa odbačena je na ulicu i tamo je boravila duže vrijeme. Nedavno je stradala grijući se u motoru od auta. Strgana joj je koža sa jednog djela kralježnice. Oporavlja se vrlo sporo. Stoga Vas molimo za pomoć u prihvatu do udomljenja ili povrata u njeno stanište. Volonteri su puni odraslih maca i ne moćemo je držati do njenog oporavka. Molim vas za pomoć. Vrlo je pitoma i umiljata.

Maca je vraćena u stanište. Nije imala sreće.

2 odgovora na Đurđa

• Kako je Đurđa sada? Sada tek vidim, šta je s njom na kraju bilo?

• [quote name=”Mia”]Kako je Đurđa sada? Sada tek vidim, šta je s njom na kraju bilo?[/quote]
    Đurđa prolazi svoj križni put. Nakon dugotrajnog liječenja i moljenja da je netko udomi vratili smo je u stanište. Volonter Udruge joj jednom dnevno nosi hranu. Jednom smo je pronašli zalivenu nekakvim ljepilom. Namučili smo se da joj očistimo svu tu skorenu dlakicu. Očito nikome nije zanimljiva za udomljenje pa joj nije suđeno da mirno živi svoj život.