tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Faith- posebna maca

Faith je posebna maca stara 1 godinu, iznimno mirna, draga i umiljata, maca sa posebnim karakterom. Sterilizirana je, naučena je na kućni red, očišćena od vanjskih i unutarnjih parazita.
Jako dobro se slaže sa drugim macama i dobronamjernim psima.

Poklanja se isključivo ljubiteljima životinja i to u stan bez izlazaka van ili eventualno u kuću na manje prometnom mjestu sa kontroliranim izlascima.

Za Faith tražim ljude velikog srca, dobre udomitelje koji su spremni osim hrane i ljubavi pruziti joj i veterinarsku skrb tijekom života ukoliko bude potrebno.
Znači, tražim udomitelje koji će se prema njoj odnositi kao prema članu obitelji, koji je neće ostaviti ukoliko se budu selili, rastajali, dobili djecu, imali financijskih poteškoća, nabavili druge ljubimce itd….

Molim da mi se samo takvi javljaju!

Sve informacije za najbolju macu na svijetu možete dobiti na broj telefona: 099/4136806 ili na e-mail: jaca.051@gmail.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob1 godina

SpolŽenski

ZahvatiSteriliziran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon099/4136806

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →