Gizmo

Gizmo je mali mačak star mjesec dana i dva tjedna. U svom kratkom životiću prošao je toliko toga koliko netko ne prođe u godinu dana.
Njegova mama je bila kućna mačka dok nije ostala skotna. Tada je izbačena na ulicu i živjela je po kontejnerima za smeće. Kad su je volonteri Udruge uhvatili, već je bilo kasno za sterilizaciju. Jadna maca se okotila. Osim Gizma, bilo je tu još troje mačića koji, na žalost, nisu uspjeli preživjeti. Izgleda da je mali Gizmo uspio ostati živ samo zato jer je imao malu ranicu na nožici pa je dobivao antibiotike. Skoro svaki drugi dan je bio kod veterinara na injekcijama. Gizmova mama je jako mlada mačka i u početku se nije snalazila sa mačićima tako da je malenoga trebalo othraniti na bočicu. Sada već jede konzervice i keksiće, ali voli popiti i svoje mačje mlijeko u prahu.
Jako je umiljat i razigran. Naučen je na stan i na pse. Sam ide u pijesak vršiti nuždu. Tretiran je protiv glista i buha a biti će i cijepljen protiv zaraznih bolesti.
Poklanja se u stan ili u kuću sa dvorištem s tim da on boravi u kući. Zaslužio je nekoga tko će ga paziti i puno maziti. Ako je netko zainteresiran da usreći ovo malo predivno stvorenje neka se javi na tel 095 /906 27 22