tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

HITNO TRAŽIMO BAREM PRIVREMENI DOM!

HITNO TRAŽIMO DOM! – PUPO TIGRASTI UDOMLJEN!

                                        BIJELA MACA NA PRIVREMENOM SMJEŠTAJU!

Ovo su mace od jedne starije gospođe koja se razboljela i završila u bolnici u komi. S obzirom da se gospođa ako i preživi više neće moći brinuti za njih hitno im tražimo novi dom.

BIJELA MACA je ženka, stara cca 4 godine. Kako mace nisu bile sterilizirane ni kastirane, izgleda da je bijelu ženku gospođa držala zatvorenu u wc-u bez prozora kako se ne bi naparila sa tigrastim mužjakom, u stanu bez struje i vode. Tako da je nažalost bijela maca dosta divlja i za sada se ne može maziti. Na njenoj socijalizaciji treba poraditi.
Za nju tražimo kuću sa dvorištem na manje prometnom mjestu, te nekakvu konobu gdje bi se zatvorila 15-tak dana i hranila dok se ne nauči da je to njen dom. Kasnije je treba polako puštati van i kada se privikne može živjeti u dvorištu. Maca je trenutno na skrbi udruge, sterilizirana je, smješetna u boks gdje ne može zauvijek ostati zatvorena, nakon oporavka od sterilizacije može ići u novi dom.

TIGRASTI je mužjak,star cca.2 godine, umiljat i drag i za njega tražimo smještaj u stanu bez izlazaka van ili u kući na manje prometnom mjestu sa kontroliranim izlascima. Trenutno je na skrbi udruge, u boksu gdje ne može dugo ostati, kastriran je i nakon oporavka može u novi dom.

Obje mace su nakon što je gospođa završila u bolnici po pozivu susjeda nađene ustanu bez struje, hrane i vode.

Molimo vas da nam pomognete naći dom za ove dvije mace!

KONTAKT :091/54335819

3 odgovora na HITNO TRAŽIMO BAREM PRIVREMENI DOM!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dobcca. 2 godine

SpolMuški

ZahvatiKastriran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon091/5435819

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →