HITNO tražimo smještaj za macu

Hitno tražimo privremeni ili stalni smještaj za ovu macu koja nakon 10.1. ostaje bez svog dosadašnjeg smještaja. Mora biti odvojena, mikrosporoza je u prolazu, no rane moraju zacijeliti. Tko se ne boji i tko nema drugih životinja i tko ima viška prostora samo za ovu malu jadnicu neka nam se javi. Svaka pomoć nam je dobro došla i potrebna nam je za njenu prehranu kako bi se što bolje i prije oporavila.  Maca je iz jedne ulice sa Zapadnog dijela Grada Rijeke, Zamet gdje je udruga sterilizirala ove godine preko 45 mačaka. Sve su te mace sada sterilizirane no udruga je za sve te sterilizacije dužna. Zahvaljujući veterinarima koji čekaju svoj novac sve ove mace se neće okotiti u proljeće i u toj ulici neće biti nadam se ovakvih slučajeva. Svaka donacija ide na liječenje, hranu ili sterilizacije istih.

Dobdo 1 godine

SpolŽenski