tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Izidora

Naša predivna maca Izidora spremna je za svoj “zauvjek dom”.

Izidora je maca koja je u svom kratkom mačjem životu proživjela svakakve užasne stvari, ali bez obzira na sve ona još uvijek nije izgubila povjerenje u čovjeka. Naime, Izidora je pronađena na jednom staništu gdje je bila probodena štapom. Hitno je odvedana veterinaru, štap je odstranjen, ozljeda sanirana te je naša Izidora sterilizirana.

Izidora je draga i umiljata maca, stara cca. 6 mjeseci, slaže se sa drugim macama, sterilizirana je, očišćena od buha i parazita, naučena na obavljenje nužde u pijesak. Još joj jedno mora narasti dlakica na mjestu gdje je bila porbodena (obrijana je radi operacije).

Sve u svemu Izidora je prava MALA DAMA!

I sada,nakon što su ozljede sanirane, molimo Vašu pomoć za tu malu mačju damu kako bi što prije pronašla svoj “zauvjek” dom u kojem će biti pažena i mažena, baš onako kako zaslužuje ovako predivna mala damica!

I zato dragi dobri ljudi, Izidora Vas moli ukoliko baš Vi niste u mogućnosti da joj pružite “zauvjek” dom da sherate dalje kako bi što prije pronašla svoju sreću i zauvijek iza sebe ostavila strahote koje su joj se dogodile.

Velika pusa od Izidore 🙂

Sve informacije o Izidori možete dobiti na brojeve telefona:

092/1554483
099/4136806

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dobcca. 6 mjeseci

SpolŽenski

ZahvatiSteriliziran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon092/1554483

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →