Klempica

Priču male Klempice možete pronaći u članku “Mama sa 4 male bebe” pod “Udomljene mace”. Njena braća i sestra su pronašli svoje nove obitelji. Bilo bi divno kada bi i ovaj maleni, nježni stvor našao svoj dom prije zime.

Ovo su slike njezine sestrice koja je imala sreće i zimu će provesti zamotana u toploj dekici.
sestrasestra1
Potrudimo se naći takvu dekicu Klempici jer je i ona zaslužuje!
Sterilizacija je već dogovorena i ubrzo će biti obavljena tako da budući vlasnik neće imati brige oko toga.

2 odgovora na Klempica

• Baš sam se pitala šta je bilo s njom,baš mi je žao jer još nema dom. Njena seka je dobila ime sada je Šapica ili Žabica kako kada,i duplo je veća nego kad smo je uzeli… Trenutno ne voli dekicu jer je prevruće =) Sretno s udomljenjem, ne dopustite joj da ostane na ulici =(

• [quote name=”klara”]Baš sam se pitala šta je bilo s njom,baš mi je žao jer još nema dom. Njena seka je dobila ime sada je Šapica ili Žabica kako kada,i duplo je veća nego kad smo je uzeli… Trenutno ne voli dekicu jer je prevruće =) Sretno s udomljenjem, ne dopustite joj da ostane na ulici =([/quote]
    Brzo će Šapica opet pod dekicu!
    Trudimo se udomiti i Klempicu i sve ostale mace jer nam je žao gledati kako su neke prepuštene same sebi dok naše uživaju u toplim domovima i imaju svu potrebnu njegu i ljubav. 🙂