tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Mace S Turnića

Okot ovih mališana počeo je ispred jedne stambene zgrade na Turniću u Rijeci. Puno naših sugrađana hranilo je njihovu mamu ali nitko se nije našao do kraja pobrinuti za nju i sterilizirati je. Onda će nam mnogi od njih pričati priče kako vole životinje!

Nazvala nas je bakica koja je na naš savjet pustila macu da se okoti u kući. Zamolili smo baku da privremeno zbrine mamu imalene dok ih ne udomimo. Mamu ćemo kasnije sterilizirati.
Maleni su okoćeni 5.04.2012. Za mjesec dana možemo ih početi udomljavati, pa sve koji namjeravaju uzeti male mačiće molimo da nas kontaktiraju i predbilježe se za svog mališana.
Žuto bijeli je mužjak, a siva i žuta flekica su ženke. Dakle pomozite da malenima nađemo dom, jer bakica ih ne može zadržati. Mamu će hraniti pred zgradom nakon što ju steriliziramo.
Kontakt:091/5435819

Žuto bijeli mačak i siva ženkica su udomljeni! Udomitelja traži još samo Flekica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob

Spol

Zahvati

Pasmina

Kontakt

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →