tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Mačići S Prometnice

11.11.2011.g. nazvala nas je naša sugrađanka i zatražila pomoć. Naime, netko je u naselju na prometnoj cesti ostavio ova dva prekrasna mačića, vrlo mala (cca 1,5 mj). Kao paralizirani stajali su na cesti i jako mjaukali. Vjerovatno su dozivali svoju mamu. Bešćutna čovječja ruka ih je ostavila da ih zgaze automobili! Nakon što je čula jaki plač mačića, istrčala je na ulicu i pokupila ih – rekla nam je plačnim glasom. Ne može ih zadržati jer u stanu ima svojih 8 maca. Stoga vas molimo i apeliramo za njihov, bar privremeni prihvat do udomljenja. Pomozite da ih smjestimo. Udomljavanje je njihov spas.
Nazovite na 091/9355576. Sterilizacija ženkice će bitibna teret udruge, a kastraciju je spremna financirati mlada djevojka koja je pronašla mačiće.

2 odgovora na Mačići S Prometnice

 • Dobar dan! Zainteresirana sam za mačiće. Jeste li ih udomili ili su još kod vas?

  Pozdrav,

  Sonja

 • [quote name=”Sonja”]Dobar dan! Zainteresirana sam za mačiće. Jeste li ih udomili ili su još kod vas?

  Pozdrav,

  Sonja[/quote]
  Mačići nisu bili kod nas nego kod gospođe koja ih je pronašla. Nemam informaciju jesu li se uspjeli udomiti. Najbolje da nazovete navedeni kontakt telefon.
  LP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob

Spol

Zahvati

Pasmina

Kontakt

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →