Mačići S Prometnice

11.11.2011.g. nazvala nas je naša sugrađanka i zatražila pomoć. Naime, netko je u naselju na prometnoj cesti ostavio ova dva prekrasna mačića, vrlo mala (cca 1,5 mj). Kao paralizirani stajali su na cesti i jako mjaukali. Vjerovatno su dozivali svoju mamu. Bešćutna čovječja ruka ih je ostavila da ih zgaze automobili! Nakon što je čula jaki plač mačića, istrčala je na ulicu i pokupila ih – rekla nam je plačnim glasom. Ne može ih zadržati jer u stanu ima svojih 8 maca. Stoga vas molimo i apeliramo za njihov, bar privremeni prihvat do udomljenja. Pomozite da ih smjestimo. Udomljavanje je njihov spas.
Nazovite na 091/9355576. Sterilizacija ženkice će bitibna teret udruge, a kastraciju je spremna financirati mlada djevojka koja je pronašla mačiće.

2 odgovora na Mačići S Prometnice

• Dobar dan! Zainteresirana sam za mačiće. Jeste li ih udomili ili su još kod vas?

Pozdrav,

Sonja

• [quote name=”Sonja”]Dobar dan! Zainteresirana sam za mačiće. Jeste li ih udomili ili su još kod vas?

Pozdrav,

Sonja[/quote]
    Mačići nisu bili kod nas nego kod gospođe koja ih je pronašla. Nemam informaciju jesu li se uspjeli udomiti. Najbolje da nazovete navedeni kontakt telefon.
    LP