tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Maja, Kaja i Frr

Hej ljudovi!!! Čule smo da su žute tigrice jako popularne.

Mi smo trio Fantastikus iz 3. Maja: Maja, Kaja I Frrr. Smijete se ovom Frr, hehe, ni ja ne znam što je bilo teti kada je odlučila dati mi takvo ime. 🙂
Ne znamo kako smo završile u 3. Maju, pretpostavljamo da u to vrijeme žute tigrice nisu bile u modi, pa su nas se odlučili riješiti. Nismo ni shvatile što se događa, a već smo bile na nekoj cesti, bez mame, gladne, uplašene I promrzle. Uporno samo plačući dozivale mamu, ali ona nas nije mogla čuti, bila je daleko. Tako prepuštene same sebi morale smo se nekako snalaziti za hranu, što nam nije baš polazilo za šapom. I kada smo već odustale, iznednada se pojavila neka ljudotina sa brdom klope. Kako smo već naučile da ljudotinama ne možemo vjerovati, odlučile smo da baš nećemo jesti njenu klopu ma koliko gladne bile. Ali, ova lljudotina nije odustajala, na sve moguće načine nas je pokušavala ščepati ,a mi smo vješto izbjegavale njezino hvatanje. Ali, u jednom tenutku glad je ipak nadjačala strah I ljudotina nas je ščepala. Strašno smo se bojale.

Međutim, ispalo je da ta ljudotina I nije tako loša. Okupala nas je, nakapala neke čudne tvari na nas, da nas kao riješi nekih parazita, I zaista više se ne češkamo svako malo, a I fino mirišemo. Što je najbolje od svega našopala nas je sa svakakvom finom klopom.
Kako smo od ljudotina svašta proživjele još smo malo plahe, ali možemo se držati u rukama ako nas se pažlivo I nježno mazi. Ustvari, bojimo s naglih pokreta pa nam treba ljudov koji će biti strpliv I nježan prema nama, a mi smo sigurne da ćemo kroz neko vrijeme steći povjerenje u našeg ljudova I postai prave male zahvalne mazilice.

Kažu da smo stare između 2,5-3 mjeseca, naučene smo na kućnu higijenu, očišćene od vanjskih I unutarnjih parazita I HITNO nam treba privremeni ili još bolje stalni dom.
Ostale bi mi kod naše tete, ali teta ima toliko mačaka da je to nemoguće 🙁

Ma mi smo ustvari savršene male mace, I još smo sad u modi :-), ma mace kakve samo poželjeti možete.
I zato vas MOLIMO da nam pomognete pronaći dom u kojem ćemo biti site I sigurne, da se više nikada ne moramo vratiti na onu ružnu cestu.

Inaravno da ćemo biti sterilizirane kada još malo porastemo!

Trio Fantastikus se javlja na broj telefona: 0915435819 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob2,5-3 mjeseca

SpolŽenski

ZahvatiNekastriran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon0915435819

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →