Mama s mačićima

Ovo su ostavljene male bebe i njihova mama koja stalno hoda uokolo i mijauče. Pretpostavljamo da traži smješataj za svoju djecu. Maleni su se skupili u prljavome transporteru.
Gospođa u čijem su vrtu ostavljeni želi ostati anonimna i ne želi zadržati ni mamu niti bebe. Dala nam je rok od 3 dana pa ih nosi na eutanaziju.
Na veliku žalost Udruga nema mjesta za njih. Niti jedan volonter ne može ih prihvatiti jer smo prepuni odraslih mačaka.
Zato molimo sve Vas za spas ovih divnih bića. Mamu će udruga sterilizirati, a za malene ženkice će također biti osigurana sterilizacija kad dovoljno narastu. Momentalno se mačići ne mogu odvajati od mame jer još ne mogu samostalno jesti. Zato je potrebno da netko privremeno udomi i mamu i mačiće. Naknadno ih se može udomljavati pojedinačno.

Mace i mama su našle privremeni smještaj. Zahvaljujemo svima koji su bili spremni pomoći. Slikice stižu ubrzo!