Mama sa 4 male bebe

Mama i 4 malene bebe bili su bačeni u blizini Rijeke u jednoj šumici. Samo slučajno su preživjeli. Pronađeni su zadnji čas – gladni, žedni i svi pokisli. Mama je bila izbezumljena i jako je plakala. Spašeni su i sada se nalaze u privremenom smještaju kod osobe koja ih ne može zadržati jer ima puno svojih životinja.
Molimo sve dobre ljude za pomoć u pronalasku udomitelja za malene. Ženke će biti sterilizirane (kada za to dođe vrijeme) na teret udruge, a za mužjake imamo 50% popusta na kastraciju.
Pogledajte njihov album i sličice sa njihovom mamom koja ih u borbi za život nije ostavila. Crni mačić je dečko. Tigraste su dvije cure i jedan dečko. Stari su cca 1.5 mj. Mama će za sada ostati kod privremene udomiteljice i ide na sterilizaciju.
Nazovite 091/543 58 19 i mi ćemo vam ih donijeti da ih vidite, pa ako vam se svide – ostaju.
Samo u dobre ručice!