Mara I Zara

Mara i Zara su sa svojom mamom živjele na cesti. Hranila ih je jedna osoba – sakupljačica mačaka koja nije dala da uzmemo mačiće. Govorila je da im je tu dobro, iako ih je hranila rižom. Prilikom jednog posjeta mami i mačićima kasno na večer, naše volonterke su ustanovile da je Zari i Mari jedno oko zatvoreno. Prilikom pokušaja zbrinjavanja mačića, volonterke su napadnute verbalno i fizički. Naravno, tu nesretnu mačju obitelj smo morali uzeti na silu, a naša predsjednica je nakon 2 dana dobila prijeteće poruke sa zahtjevom da vratimo mačke.
Mamu smo sterilizirali i u međuvremenu udomili.
Zara i Mara su sada dobro, okice su im se oporavile. Vesele su, zaigrane, jako umiljate i sada traže svoj zauvijek dom i nekoga koga će uveseljavati svojom igrom! Jesi li to ti?
Njihova sterilizacija je obavezna kad za to dođe vrijeme, a troškovi sterilizacije mogu biti na teret Udruge.

Dob3,5 mjeseci

SpolŽenski