Nami

Nami je napuštena maca kao i mnoge druge. Bila je nečija mezimica, a onda je izbačena na ulicu – pred jednu zdravstvenu ustanovu. U početku je bila je prestrašena i jako, jako mršava. Nekako se uspjela naučiti na život na ulici. Volonteri je redovito hrane. Sada je lijepa maca, ima sjajno krznace i nije više mršava.
Problem je u tome što je zahladilo i ona se naučila ulaziti u čekaonicu među bolesnike. Čak je napravila i nuždu u jednoj lončanici. Osoblje i bolesnici negoduju i prijete njezinim trovanjem! Šteta bi bilo da se tako nešto dogodi nakon što je maca sterilizirana i socijalizirana. Hitno bi je trebalo maknuti iz te sredine. Ona bi mogla biti i u nečijem vrtu, u kućici. Ako netko ima mogućnosti prihvatiti je, molimo da nam se javi!
Kontakt tel:091/5435819 ili 091/1614232.