tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

POMOĆ ZA TOU

Dragi Fb prijatelji, ponovo trebamo vašu pomoć. Bez vas ne možemo ništa!

Toa je predivan umiljat mačak koji je pred cca. 6-7 mjeseci pokupljen sa jednog staništa i od tada je na skrbi udruge Mijau i nikako da završimo priču sa njegovim oporavkom. Sa staništa je uzet u jako lošem stanju. Osim što je bio jako mršav, krcat mikrosporoze,ugriza drugih mačaka, Toa  je imao i slomljen rep. Kasnije se kod veterinara ustanovilo da je slomljen i kuk. Šta se tiče kuka odlučeno je da se ništa ne radi jer je povreda stara te je srasla. Rep je zbog infekcije amputiran. Uz sve te probleme ustanovljena je jaka upala zubnog mesa te mu je izvađeno šest zubića.

Međutim, nakon vađenja zubića Toi je kratko vrijeme bilo dobro, a zatim je ponovo došlo do jake upale zubnog mesa, što nam je bilo jako čudno za tako mladog mačka (cca. star niti godinu dana), te smo ga  iz tog razloga testirali na Fiv ( virus imunodeficijencije). Nažalost nalaz je pozitivan. Toa definitivno boluje od Fiv-a.
S obzirom na Fiv, zbog kojeg mu je imunitet slab i konstanu infekciju u ustima preporučeno je da se Toi izvade preostali zubići kako bi se sekundarne infekcije svele na minimum i kako bi Toa mogao bolje i kvalitenije živjeti te normalno jesti.

Trenutno je pod terapijom antibiotika i Medrolom. Jasno je da ne može konstantno biti pod terapijom, a bojimo se što će biti kada se terapija ukine. (na slikama su zubi nakon tri tjedna terapije sa antibiotikom i Medrolom )

Bez vaše pomoći nismo u mogućnosti riješiti ovaj problem te vas iz tog razloga MOLIMO da nam pomognete skupiti novce kako bismo Tou što prije mogli odvesti na operaciju i time mu omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Za operaciju moramo skupiti 2.500,00 kn i ovim putem vas molimo da nam pomognete, da donirate koliko tko može, šerate post kako bi ga vidjelo što više ljudi.
I najmanja donirana kuna za ovog mačka znači život!

Svi koji ste u mogućnosti i želite pomoći,svoju pomoć za Tou možete uplatiti na broj računa:

Udruga Mijau Rijeka
HR4724020061100414906
SWIFT: ESBCHR22
Svrha: Mačak Toa

 
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob

Spolnull

ZahvatiKastriran(a)

Pasmina

Kontakt

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →