tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Sally

MOLIM PROČITATI TEKST DO KRAJA!

 

Poklanjam Sally, predivnu ženkicu staru 3 mjeseca, naučenu na život u stanu, veselu, zaigranu i maznu.

Udomljujem je isključivo ljubiteljima koji će je držati u stanu bez izlazaka van ili u kuću na manje prometnom mjestu sa kontroliranim izlascima, odnosno želim da Sally boravi unutar kuće, a da može izlaziti van kada ona to želi.

 

Želim da udomitelj koji udomi Sally bude spreman preuzeti brigu za nju sljedećih 15-tak godina bez obzira da li se seli, rastaje, dobije djecu, unučad itd.. te da bude svijestan ukoliko se radi o malom mačetu da je ono zaigrano, da može izgrepsti kauč, penjati se po zavjesama, rasipati pijesak itd…

 

Želim udomitelja koji je spreman i svijestan da treba izdvojiti određena novčana sredstva za hranu-MAČJU ( imala sam upita od potencijalnih udomitelja koji su me pitali da li mogu macu hraniti sa KRUHOM!!), cijepljenje, sterilizacijui/ kastraciju sa popustom koji osiguravam udomitelju ukoliko mace nisu sterilizirane/kastrirane prije udomljenja, veterinarske troškove ukoliko bude potrebe tijekom života mace.

 

Znači mace na mojoj skrbi udomljujem isključivo dobrim udomiteljima koji će se prema njima odnositi kao prema članovima obitelji.

Mace koje udomljujem ISKLJUČIVO ja vozim udimiteljima, udomitelji NE DOLAZE sami po mace.

U mace je uloženo puno truda kao i novaca te ih ne udomljujem samo da ih se riješim već im zaista želim pronaći dobar i kvalitetan dom pun ljubavi!

 

Molim da mi se javljau isključivo ozbiljni udomitelji, koji udovoljavaju uvijetima kako ne bismo trošili niti moje, a niti vaše vrijeme.

Kod udomljenja mace koja je na mojoj skrbi potpisuje se ugovor o udomljenju.

 

Sve mace su očišćene od unutarnjih i vanjskih nametnika i naučene na kućni red.

Sterilizacija i kastracija su OBVEZNE, osiguravam ih sa popustom kako sam već gore u tekstu navela i obavezno provjeravam da li su mace sterilizirane/kastrirane.

 

NIKAKO NE DOZVOLJAVAM OKOTE MACA!!!

 

Kontakt za predivnu Sally ; 099/4136806 ili e-mail; jaca.051@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob3 mjeseca

SpolŽenski

ZahvatiNesteriliziran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon099/4136806

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →