Tronoga Maca

Dana 04.03.2011. mala crna maca spašena u zadnji čas. Nalazila se u kanti za smeće. Kako je ušla unutra, pokušavamo odgonetnti. Najvjerojatnije je pobjegla od psa od koga je i stradala. Prva desna šapica doslovice je smrskana (RtG snimke možete pogledati u galeriji).
Volonter udruge po pozivu sugrađanke došao je 5 min prije kamiona za smeće i smetlara koji bi je samljeli zajedno sa ostalim smećem. Maci se na žalost nogica nikako nije mogla spasiti pa je 09.03.2011. amputirana. Sada je maca ostala sa 3 nogice i pokušavamo joj olakšati život koliko možemo. Trenuto je na post operativnoj njezi kod volontera udruge. Nalazi se u kavezu zbog mirovanja. Kako bi joj život učinili što lakšim molimo Vas sve da se uključite u pronalazak njenog privremenog ili stalnog doma. Nemamo uvjete za macu bez jedne nogice. Naši domovi su puni velikih maca koje bi je tukle i greble. Stoga vas molimo za pomoć pri njenom udomljavanju. Maca je toliko mirna, draga i umiljata da se sa njome komotno mogu igrati i mala dječica. Stara je cca 6 mj i sterilizirana. Stalno prede.
U njeno stanište je vratiti više ne možemo.
Maca je operirana u Veterinarskoj ambulanti “Kućni ljubimci” na Kozali. Kako nemamo novca za njenu operaciju veterinarka i vlasnica te iste privatne ambulante, Dr. Tamara Ferarri Miškulin, vidjevši našu tugu i bol donirala nam je samu operaciju.
Neizmjerno smo joj zahvalni.
Tel. udruge je 091/5435819 ili 091/8875688.