Twix

MOLIM PROČITATI TEKST DO KRAJA!

Poklanjam Twixa, predivnog mužjaka starog 3 mjeseca, naučenu na život u stanu, veselog, zaigranog i jako umiljatog.
Twix je najveća predilica na svijetu!!!

Udomljujem ga isključivo ljubiteljima koji će ga držati u stanu bez izlazaka van ili u kuću na manje prometnom mjestu sa kontroliranim izlascima, odnosno želim da Twix boravi unutar kuće, a da može izlaziti van kada on to želi.

Želim da udomitelj koji udomi Twixa bude spreman preuzeti brigu za njega sljedećih 15-tak godina bez obzira da li se seli, rastaje, dobije djecu, unučad itd.. te da bude svijestan ukoliko se radi o malom mačetu da je ono zaigrano, da može izgrepsti kauč, penjati se po zavjesama, rasipati pijesak itd…

Želim udomitelja koji je spreman i svijestan da treba izdvojiti određena novčana sredstva za hranu-MAČJU ( imala sam upita od potencijalnih udomitelja koji su me pitali da li mogu macu hraniti sa KRUHOM!!), cijepljenje, sterilizacijui/ kastraciju sa popustom  koji osiguravam udomitelju ukoliko mace nisu sterilizirane/kastrirane prije udomljenja, veterinarske troškove ukoliko bude potrebe tijekom života mace.

Znači mace na mojoj skrbi udomljujem isključivo dobrim udomiteljima koji će se prema njima odnositi kao prema članovima obitelji.
Mace koje udomljujem ISKLJUČIVO ja vozim  udimiteljima, udomitelji NE DOLAZE sami po mace.
U mace je uloženo puno truda kao i novaca te ih ne udomljujem samo da ih se riješim već im zaista želim pronaći dobar i kvalitetan dom pun ljubavi!

Molim da mi se javljau isključivo ozbiljni udomitelji, koji udovoljavaju uvijetima kako ne bismo trošili niti moje, a niti vaše vrijeme.
Kod udomljenja mace koja je na mojoj skrbi potpisuje se ugovor o udomljenju.

Sve mace su očišćene od unutarnjih i vanjskih nametnika i naučene na kućni red.

Sterilizacija i kastracija su OBVEZNE, osiguravam ih sa popustom kako sam već gore u tekstu navela i obavezno provjeravam da li su mace sterilizirane/kastrirane.

NIKAKO NE DOZVOLJAVAM OKOTE MACA!!!

Kontakt za predivnog Twixa ; 099/4136806 ili e-mail; jaca.051@gmail.com

Dob3 mjeseca