Veseli trojac

Po tko zna koji puta svjedočimo čovjekovoj “brizi” i “ljubavi” prema životinjama. Uzeti će mačku i hraniti je ali kad se rode mačići, umjesto da mami maci pruže dodatnu njegu (kad već nisu u stanju sterilizirati životinju), šutnuti će ih na ulicu. Tako smo naišli na još jednu mamu macu sa tri mala mačića da se sami snalaze i pokušaju preživjeti na asfaltu nakon života u toplome domu. Koliko god mislili da će se mačka snaći, to nije točno. Ona koja je rođena na ulici hoće, ali one koje su izbačene iz kuće imaju vrlo male šanse da se snađu.
Maleni su potpuno zdravi, lijepi, čisti, umiljati i debeli. Stari su oko mjesec dana. Polako počinju sami jesti. Crni i žuto bijeli mališani su dečki, dok je tigrasta mačkica ženka. Zagarantirana sterilizacija preko Udruge udomitelju ženkice.