tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Chiara

Maca Chiara bila je sretno udomljena u rujnu 2010. godine (barem smo tako mislili). Udomiteljica nas je redovito izvještavala kako je maca dobro i kako je ona zadovoljna sa macom.
Saznali smo, ipak, da je maca bila izbačena na ulicu te da su je veliki mačori napadali. Udomiteljica nije bila kadra čak ni odnijeti macu na besplatnu sterilizaciju. Eto kako su udomljenja riskantna i teška. Ovo treba biti primjer svima da ne dozvole okote jer nikad ne znaju u čije će im ruke životinja doći.
Naše udomitelje nastojimo uvjek provjeriti pa smo tako provjerili i našu Chiaru.
Na žalost, Chiara je bila nesretna.
Vlasnica nam je rekla da macu ne želi natrag nakon sterilizacije jer, kako nam reče, da je znala koliko maca košta nikad je ne bi uzela. U današnje vrijeme, u doba interneta, kada su nam informacije dostupne sa svih strana, čudno je da punoljetna osoba ne može izračunati mjesečni trošak za jednu macu.
Sramotno i žalosno da postoje ovakvi ljudi koji se pretvaraju da vole životinje. Zato sada tražimo pravog udomitelja za našu Chiaru i nadamo se da će nam se javiti. Maca je sada sterilizirana i vrlo je mazna.

Chiara je posebna po tome što ima kratki čupavi repić!

Kontakt za predivnu Chiaru:091/5435819

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob3,5 godina

SpolŽenski

ZahvatiSteriliziran(a)

PasminaDomaća mačka

Kontakt

Telefon091/5435819

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →