tzri0512a
Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka

Špigula i Prijateljica

Ovo je Špigula koji je u veljači 2011. godine u kavezu šinteraja Veterinarske stanice Rijeka bio zatočen i čekao eutanaziju. Otkrivši da se tamo nepropisno drže mačke, Udruga je reagirala i tako spasila 15-ak maca. Neke su bile privatne od žene kojoj smo također zaprijetili. Informacija je bila i na FB – u. Udruga Capica je čak dozvolila njihovo zatvaranje, a nas kao Udrugu nitko nije obavijestio. Ovaj je mačak bio jako prestrašen.
Unatoč tome što je mjesecima bio kod mene, nisam ga nikako mogla pripitomiti niti udomiti. Jedino riješenje našla sam smještajem u stanište kod jedne gospođe koja ga je prihvatila. Hrani ga pazi da ima dovoljno vode. 
Svaki ga dan i ja obilazim i nosim hranu za nega. U međuvremenu se tako pripitomio da mi jede iz ruke i da ga držim i u naručju i ljubim. Dobio je i ime – Špigula – po svojim očima. Živi sa svojom prijateljicom, smeđom tigricom. Jedino se s njom izvrsno slaže.
Imaju cca 1.5 g. Oboje su kastrirani. Kako se približava zima, za njih i dalje tražimo udomitele. Prijatelj i prijateljica mogu živjeti i vani u vrtu. Samo im treba napraviti kućicu. Dakle dragi ljubitelji mačaka –  pomozite! Na slikama možete vidjeti kako su divni!
Nazovite 091/5435819.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Informacije o maci

Dob

Spol

Zahvati

Pasmina

Kontakt

Telefon

Zadnji komentari
Udruga nema azil
Djeluje isključivo prema projektu "Uhvati - steriliziraj - vrati"
Prijavi zlostavljanje
Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što hitnije treba obavijestiti policiju koja sprječava daljnje ugrožavanje životinje i, ako se radi o mučenju, podnosi kaznenu prijavu. Prijavite →